Safari

Er zijn mensen die houden van lekker niks doen op vakantie. Een beetje bij het zwembad liggen met een biertje in de hand. Maar er zijn ook mensen die juist iets actiefs willen doen op vakantie. Een bergbeklimmen, mountainbiken, quad rijden, het kan niet gek genoeg. Maar naar welke bestemming moet je nou eigenlijk als je een actieve vakantie wilt beleven. Wij hebben drie leuke landen met een bijpassende activiteit voor je op een rijtje gezet.

Klimmen in Tirol

Tirol, je kent het vast wel. Een leuke plek om te skiën en de après ski is er ook top, maar wist je dat je er nog veel meer kunt doen? Wat dacht je van klimmen. Het Ötztal Outdoor Parcours ligt in hartje Tirol en heeft een groot klimparcour met verschillende moeilijkheidsgraden. Dus ook als je nog geen ervaren klimmer bent, kun je hier gewoon heen. 

Heb je toch een beetje hoogtevrees? Dan is klimmen op het parcour in Ötztal misschien niet zo’n goed idee. Maar geen zorgen, je kunt er ook raften, kanoën en er is ook nog eens een waterpark. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen in Tirol.

Op avontuur in IJsland

Misschien is dit niet je eerste keuze als je denkt aan een vakantiebestemming, maar IJsland moet echt op je bucketlist staan. IJsland heeft prachtige natuur en je kunt er de meest ruige landschappen vinden. Je kunt er het Noorderlicht zien of je kunt opwarmen in een heet waterbron. Deze natuurlijke warmwaterbronnen zijn erg populair bij vakantiegangers. Je kunt er heerlijk ontspannen en genieten van de schoonheid van de prachtige natuur. Ook heb je in IJsland genoeg avontuur. Zo zijn er vulkanen, gletsjers, watervallen, zwarte stranden en nog veel meer schatten.

Op safari door Namibië

Houd je van dieren? En wil je op vakantie graag genieten van de natuur? Op safari door Namibië is dan echt wat voor jou. Namibië heeft een prachtige grote natuur. Soms lijkt er geen einde aan de natuur te komen. In Afrika kun je veel nationale parken vinden waar wilde dieren lopen. In Namibië ligt het park Etosha. Dit park is bijna net zo groot als heel Nederland en je kunt hier ongeveer 114 soorten wild spotten en fotograferen. 

Comments zijn uitgeschakeld.