Valencia

Valencia, je hebt er vast wel eens gehoord. Of misschien ben je er al eens naar op vakantie geweest. Het is een prachtige grote stad in Spanje. Iedereen die er is geweest, komt enthousiast terug. Ben jij met pensioen of ben je helemaal klaar met het Nederlandse weer? Valencia is een prachtige stad voor een vakantiehuis of een tweede huis. 

Waarom nou Valencia?

Je denkt nu waarschijnlijk; waarom naar Valencia? Er zijn toch veel meer mooie plekjes in Spanje? Dat is zo, maar toch steelt Valencia toch echt de harten van velen. Valencia heeft namelijk een erg levendige binnenstad vol met leuke pleintjes waar je heerlijk een wijntje kunt drinken in de zon. Maar dit is niet de enige reden waarom je voor Valencia moet kiezen.

 

  • Valencia heeft een rijke cultuur. Er zijn veel kerken, oude gebouwen en musea. En vaak heb je op zondag gratis toegang. Hoe leuk is dat!
  • De paella van Valencia is wereldberoemd. Veel families eten op zondagmiddag samen paella. Misschien neem jij deze traditie straks ook wel over.
  • Het klimaat in Valencia is erg aangenaam. De stad staat bekend om haar aangename winters. 

Bruisende stad

Ben je nog niet helemaal overtuigd? De stad heeft niet alleen een prachtige omgeving en je kunt er niet alleen maar paella eten, het is ook een bruisende stad. Je kunt relaxen op het strand, maar er is ook elke dag wel iets te beleven in de stad. Denk bijvoorbeeld aan festivals en sportevenementen. Je hoeft in ieder geval niet stil te zitten. Je kunt er volop genieten van het Spaanse leven. Maak ook zeker eens een praatje met de inwoners van Valencia. Je zult zien dat ze heel vriendelijk, open en behulpzaam zijn.

Huis kopen

Je bent eruit; je wilt een huis kopen in Valencia. In Valencia is een groot aanbod aan woningen, villa’s, penthouses en appartementen. Voordat je op zoek gaat is het belangrijk dat je weet wat je wilt. Wil je een villa of zoek je een klein appartementje? Ook is het handig om na te denken over de locatie. Je kunt namelijk gaan voor een huis in de drukke stad, maar ook een woning in een rustiger plaatsje kan prima. We raden je aan om contact te zoeken met een makelaar. Deze professional weet er vaak net wat meer vanaf dan jij.

Comments zijn uitgeschakeld.