Heeg Friesland

Is uw naam dit jaar uit de grote hoed gekomen voor het jaarlijkse familie weekend? Dan kunt u terecht bij Stayoke in Heeg dat samenwerkt met Ottenhome Heeg. Voor scholen zijn er speciale pakketten voor watersportactiviteiten die u ook nog kunt uitbreiden met andere activiteiten. Er zijn pakketten voor iedereen, ook voor families en vriendengroepen. U kunt met een zeilboot Friesland ontdekken, dit is ook de leukste en meest avontuurlijke manier. Heeg bied velen mogelijkheden om dit mogelijk te maken. Iedereen vaart in dezelfde boten dus u kunt ontspannen met collega’s vrienden of familie, maar u kunt er ook een wedstrijd van maken. Dit wordt een zeilregatta genoemd, matchracen, sprintzeilen, officiële driehoekbaanwedstrijden of een combinatie daarvan zijn allemaal een mogelijkheid om uw uitje spannender te maken.

Er zijn ook schoolkampen mogelijk, met alle begeleiding die nodig is. Deze activiteiten zijn survivallen, kabelbaan, speurtocht, megatwister en een spellen pakket. Naast deze activiteiten kunnen zijn er ook pluspakketen, dit zijn extreme en moeilijkere activiteiten. Denk hierbij aan lacrosse, suppen, blowkarten en powerkiten.

Als u meerdere dagen wilt verblijven kunt ook u ook blijven slapen in het hostel gelegen vlakbij de activiteiten. Hier word als u een pakket heeft ook gezorgd voor ontbijt en diner. Lunch wordt in de ochtend ook voorbereid en in To-Go pakketten meegegeven zodat de lunch onderweg genuttigd kan worden.  Het hostel ligt aan het Heegermeer en is van alles voorzien en heeft plek voor 182 mensen.

Comments zijn uitgeschakeld.