Vakantiehuis met zwembad

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een familie-uitje of een bedrijfsuitje? Veel mensen zijn op zoek naar een geschikte locatie om te overnachten met een grote groep. Als je een grote familie hebt dan kan die bijvoorbeeld wel uit tientallen familieleden bestaan. Je zou misschien denken dat het dan lastig wordt om een geschikte accommodatie te vinden die iedereen kan herbergen. We hebben daarom een mooie tip voor je. Bij de vakantiehuizen die je op onze website kunt vinden kan je er op rekenen dat alle moderne gemakken aanwezig zijn. Daarmee kan je heerlijk overnachten met een grote groep in een luxe accommodatie in de buurt van Nijmegen.

Voldoende activiteiten in de omgeving van Nijmegen

Als je gaat overnachten bij onze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen dan kan je uiteraard de stad zelf bezoeken, Nijmegen staat bekend als een van de meest gezellige steden van Nederland. Ook in de directe omgeving van de accommodaties zijn er voldoende activiteiten te beleven, voor jong en oud. Er zijn bijvoorbeeld ook diverse fietsroutes in de regio, in de buurt van Groesbeek is er een bosrijk gebied waar je heerlijk in de natuur kunt vertoeven. Bij de accommodatie zelf is ook een zwembad, ideaal voor in de zomer!

Heerlijk overnachten in een luxe slaapkamer

Als je de hele dag met een grote groep op stap bent, dan wil je natuurlijk wel rustig kunnen overnachten. Onze accommodaties bieden daarom naast voldoende leuke activiteiten ook luxe slaapkamers. Deze slaapkamers bestaan bijvoorbeeld uit luxe bedden en een prachtig uitzicht vanuit je slaapkamer, wat wil je nog meer? Als je wakker wordt kan je bovendien direct de natuur in stappen en in alle rust verder genieten.

Breng een bezoekje aan een van de leukste steden van Nederland

Hoewel er voldoende activiteiten zijn te beleven in de omgeving, brengen natuurlijk ook een bezoekje aan Nijmegen zelf. Meer dan eens wordt Nijmegen een van de gezelligste steden van Nederland genoemd. En niet alleen tijdens de vierdaagse! Nijmegen is een hele oude stad, gesticht door de Romeinen. Dit zorgt ervoor dat het centrum van Nijmegen een hoop oude gebouwen heeft en daardoor echt karakter. Er zijn diverse musea, theaters en oude kerken die je kan bezoeken. Iedere zondag is bovendien koopzondag in Nijmegen, zowel bij winkels als de horeca zijn dan allemaal geopend!

Comments zijn uitgeschakeld.