Vrouw met hoed

Er zijn een hoop dingen die je nodig hebt voor een goede vakantie. Dit is per persoon verschillend. De één heeft een grote make-up doos nodig en de ander een goed gepakte koffer. Daarom is hier een lijstje met vijf accessoires die ervoor zorgen dat je er stijlvol en trendy uitziet tijdens je vakantie.

1: Tas

Een goede tas is van groot belang. Er moet niet alleen veel in kunnen, hij moet ook van goede kwaliteit zijn. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je in de stad loopt met veel spullen en je tas in een keer kapot gaat. Ook bij tassen is er een ruim aanbod en veel keus. Zodat je ook hierbij je eigen stijl aan kunt houden. Tegenwoordig moet je betalen voor plastic tasjes dus is een grote sterke tas extra handig. Voor een goede tas kun je zeker overwegen een kijkje te nemen bij Van Beek Lederwaren.

2: Zonnebril

Stel, je loopt in een leuke stad, het is druk en de zon schijnt. Of je wilt gaan zonnen op het strand maar als je je ogen open doet word je verblind door de zon. Op dit soort momenten is het natuurlijk handig om een zonnebril bij je te hebben. Een zonnebril is niet alleen praktisch, het kan ook zeer stijlvol zijn. Als je een leuke zonnebril hebt maakt het je outfit net wat meer af. Iedereen draagt zonnebrillen, daarom is er ook zoveel keus. Hierdoor kun jij een originele zonnebril uitkiezen die perfect bij jou past.

3: Schoenen

Als je op vakantie gaat heb je meestal verschillende schoenen mee. Dit kunnen schoenen zijn waarop je goed kunt lopen maar dit kunnen ook slippers zijn. Je gaat natuurlijk niet met je goede loopschoenen in het zand lopen. Je wilt natuurlijk wel stijlvol blijven, ook al heb je echte loopschoenen. Er zijn heel veel verschillende merken waar je terecht kunt. Een paar voorbeelden zijn Nike, Puma en Adidas. Deze merken hebben schoenen waar je goed op kunt lopen maar die er ook nog leuk uitzien. Ze hebben ook makkelijke schoenen zoals slippers en instappers.

4: Hoed/pet

Veel mensen vinden het niet fijn of mooi om een hoed of pet te dragen. Maar behalve dat je veel keus hebt uit leuke hoeden en petten, beschermen ze je ook. Als je de hele dag op stap bent en je loopt/ligt lekker in de zon kan het zo maar eens gebeuren dat je hoofdhuid verbrand. Dit vindt natuurlijk niemand fijn. Daarom is het handig een hoed/pet te dragen. De één verbrand dan wel sneller dan de ander maar het hoofd verbrand bij iedereen wel snel.

Comments zijn uitgeschakeld.